Zoektocht: Verstoppertje

Dag lieve KSA’ers! Het is bijna vakantie, en bijna kamp. Om de laatste dagen voor kamp nog leuk in te vullen en zodat jullie KSA toch niet té hard moeten missen, heeft de leiding voor jullie nog een laatste activiteit in petto. En niet zomaar eentje, ook deze keer trekken we erop uit door Zwijndrecht & Burcht.

Er zijn namelijk een heleboel figuren die zich hebben verstopt doorheen Zwijndrecht & Burcht. Aan jullie om ze te gaan zoeken! We hebben daarvoor 2 hulpmiddelen. Jullie krijgen van ons 20 foto’s, elke foto is getrokken vanop de plaats waar een figuurtje is verstopt. Als jij dus iets herkent op de foto, weet jij ook waar dat figuurtje is verstopt. Maar let op, je zult misschien wel nog goed moeten zoeken daar!

Daarnaast hebben we ook nog een kaart met een hele wandel-/fietsttocht doorheen Zwijndrecht/Burcht langs verschillende speeltuintjes. Alle figuurtjes zijn verstopt op deze route. Dus als je ze echt allemaal wilt vinden, kan je heel de route aflopen, dan kom je ze allemaal wel tegen. (Of niet ^^.). (Tip: het is veel te veel voor in 1 keer af te leggen, dus splits de route gerust op in stukjes).

We willen ook nog alvast verklappen dat er deze keer prijzen worden uitgedeeld. De beste inzending van elk kamp (micro- , klein- en groot kamp) zal een heel kamp zijn gamel niet moeten afwassen.

Veel succes! Hieronder kan je ingeven wie jij allemaal hebt gevonden. Heb jij ze alle 20?

(De leiding kijkt elke 2 dagen na of alle figuurtjes er nog hangen en vervangt (hopelijk niet te veel) de figuurtjes die op wandel zijn gegaan. Denk je dat er toch eentje ontbreekt? Stuur even een mailtje naar digitaleleider@ksazwijndrecht.be)