Ksa’er in de spotlight 2020- Lotte Dutré

Lotte Dutré

4 jaar leiding

Hoelang zit je al in KSA? Hoe ben je er terecht gekomen?

In vergelijking met andere mensen helemaal nog niet zo lang! Ik begin nu aan mijn 8ste jaar in KSA. Op mijn 12 jaar ging ik voor de eerste keer naar een vriendjesdag. Een vriendin van mij had mij meegevraagd en ik vond het super leuk. Ik heb nadien nog eventjes gewacht, maar het jaar daarna had ik mij eindelijk ingeschreven! De start van iets ontzettend moois!

Welke functies vervul je in KSA? Wat houden deze in?

Ik zit in de werkgroep communicatie. Deze werkgroep zorgt voor de maandprogramma’s, facebookpostjes, mails en zo veel meer. Hiernaast zit ik in het oudercomité, om de paar maanden zitten we samen met verschillende ouders van ksa. Tijdens deze vergadering hebben wij het over hun ideeën, adviezen, komende evenementen,..

Wat is jouw meest memorabele KSA herinnering?

Mijn Jonghernieuwer kamp! Dit was de eerste keer dat ik in een stapelbed van sjorbalken sliep! Wij hebben toen de gekste spelletjes ooit gespeeld. Wij moesten toen tijdens een van die spellen bij verschillende gloeilampen geraken, maar tegelijkertijd waren de Hernieuwers naar ons op zoek om ons te ontvoeren. Dit spel zal ik nooit vergeten. 

Wat zou je heel graag eens doen met KSA dat nog nooit voorheen is gebeurd/georganiseerd?

Meerdere kampen! Het kamp is iets waar iedereen altijd naar uitkijkt. Wat als we er nu 2 of 3 organiseren? Dubbel zoveel plezier, dubbel zoveel ultracoole spelletjes

Aan diegenen die twijfelen, waarom zou je lid moeten worden van KSA? Wat maakt onze jeugdbeweging zo bijzonder?

Je leert enorm veel vrienden kennen, je maakt dingen mee die je normaal niet zou meemaken, er zijn 1001 redenen. Kortom, je maakt geweldige gebeurtenissen en herinneringen die je heel je leven lang koestert.