Korte Sappige anekdote

De eerste vergadering als leid(st)er is er eentje die de meeste mensen niet snel vergeten. En dat geldt ook voor mij. Ik kon er niet bij zijn toen de leidingsploeg voorbereidde voor het eerste spel van het jaar. Goed, de volgende morgen volgde het bericht dat ik als sneeuwwitje moet verschijnen. Geen probleem. Mijn verkleedkist is groot genoeg en met 2 kleine zusjes liggen er genoeg prinsessenkleren waar ik me in kan wurmen.

We springen een jaar of 2 in de toekomst. Ik kan er weer niet bij zijn bij de voorbereiding (ik moet zeggen, normaal ben ik er wel bij hoor!). Mijn medeleiding had het geniale idee om het hele concept te herhalen. Dus daar stond ik alweer, begin september, in mijn prachtige prinsessenjurk, compleet aangevuld met diadeem & ring.

Als kers op de taart was het die dag ook stoet naar ons nieuwe lokaal. Met heel veel foto’s en een leuke tocht doorheen heel Zwijndrecht. Dus dan zat er niets anders op dan die met volle trots te wandelen, in een prachtige gele jurk en gevolgd door een tiental Tijgerkes. Het blijft een mooie herinnering. Ik heb het getest, de jurk past nog steeds. Maar of hij nog eens opduikt, daar zal ik toch nog even over moeten nadenken.

Groetjes,

Sneeuwwitje