Inschrijvingen

Je inschrijven voor een werkjaar bij KSA bestaat uit twee delen:
het betalen van het lidgeld en het invullen van de medische fiche.
Er zijn echter drie routes van inschrijving mogelijk:

De 3 mogelijke routes voor inschrijvingen.

!!! Nieuwe leden mogen drie zaterdagen proberen en moeten dan inschrijven.!!!!

Lidgeld

Wat is lidgeld en waarvoor dient het?

U betaalt voor elk kind lidgeld:

  1. Zodat wij een verzekering kunnen afsluiten via onze nationale koepel van KSA, die er voor zorgt dat uw kind verzekerd is tijdens onze KSA activiteiten voor lichamelijke ongevallen, loonverlies, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand.
  2. Voor de papierwinkel tijdens het jaar en andere extraatjes.

Ons lidgeld bedraagt €25 per kind. Dit moet u storten vóór 15 oktober 2018 op de rekening van KSA Zwijndrecht op het rekeningnummer BE10 7510 0320 7104 met als melding ‘Voornaam (of voornamen) Achternaam Lidgeld KSA’

Bent u in het bezit van een Z-PAS? Dan heeft u ook recht op 75% korting op het lidgeld, en het geld dat u moet betalen voor weekendjes en dergelijke. In het geval van het lidgeld bedraagt dit slechts €5. Informeer ook zeker naar andere zaken waarop deze korting geldt, zoals uniformen, weekendjes enzovoort.

Gedurende de maand september kan er ook cash betaald worden, telkens voor of na de vergadering aan onze lokalen.

Medische fiche

Waarom moet ik een medische fiche invullen?

  1. Zodat wij de juiste gegevens hebben om uw kind in te schrijven bij KSA. Deze inschrijving zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is.
  2. Zodat wij bij een ongeval contact kunnen opnemen met de ouders of contactpersoon. Zodat we weten waaraan uw kind allergisch is en of er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden tijdens vergaderingen/kamp.

De medische fiche kan je downloaden door op deze link te drukken.

Daarna zijn er drie opties:

  1. De fiche invullen, opslaan met naam ACHTERNAAM VOORNAAM van uw kind in drukletters en doorsturen als bijlage naar administratie@ksazwijndrecht.be. U zal steeds antwoord krijgen op uw mail. Indien deze na één week nog niet beantwoord is, probeert u best nog een keer.
    (TIP: Sla hem steeds eerst op op uw computer vooraleer u hem begint in te vullen, als u dit niet doet, bestaat de kans dat u hem leeg doorstuurt!)
  2. De medische fiche invullen, afdrukken en afgeven aan de leiding.
  3. De medische fiche afdrukken, invullen en afgeven aan de leiding.

Wanneer het voor u niet mogelijk is deze fiche digitaal in te vullen, kan u steeds een papieren versie bekomen bij de leiding.

Wanneer is de inschrijving in orde?
Wanneer het lidgeld werd gestort én de medische fiche in ons postvakje zit vóór 15 oktober 2018!

LET OP! Leden die meegingen op kamp deze zomer, hebben reeds een medische fiche ingevuld en moeten dit dus niet opnieuw doen.