Welkom, je hebt de achtste opdracht gevonden.

Oke, deze is de ingewikkeldste. Ik wilde nog even wat complex doen. Ik hoop dat jullie kunnen volgen. Bij het vinden van deze pagina mogen de teams om ter snelst naar de spelleiding een foto sturen van jezelf + een stofzuiger. Wanneer je team dit doet, krijg je toegestuurd hoeveel monsters je mag verdelen over je teamleden. (eerste team 50 monsters, laatste team 20). Vervolgens moet je tegen 16u30 verdelen wie hoeveel monsters krijgt. (dus bijv: Ik geef Robin 20 monsters, Sven 10 monsters & Floris nog eens 20 monsters – iedereen moet minstens 1 monster krijgen.)

Vanaf 16u30 zal de monsterjagen-chatkanaal verschijnen. Als je daar post dat je iemand aanvalt zal de winnaar van jullie twee (dus degene met de meeste monsters) 1/3 van de monsters van de tegenpartij opeisen en krijgen. De verliezer (of dat nu aanvaller of verdediger is) verliest ook AL zijn monsters. Verder zal het team van de verliezer ook uitgeschakeld zijn als dat team al een andere verliezer in zijn/haar team heeft.

Elke speler kan per 10 minuten maar 1 x aanvallen. Uitslagen van de aanvallen worden enkel aan de 2 betreffende teams gestuurd. Team dat eindigt om 17u00 met de meeste monsters wint.

Vragen (die er wss zullen zijn) => Stel ze zeker.