Kampen

De leiding is op dit moment volop bezig met het organiseren van de kampen. Omdat nog niet alle overheidsregels honderd procent duidelijk zijn en we jullie geen foute informatie willen meedelen, stellen we het kampdaghet nog even uit.

In dit bericht geven we jullie alvast de kampdata mee.
Alle andere kampinformatie volgt zo snel mogelijk via het daghet!

Micro kamp

De Tijgerkes gaan op micro kamp van vrijdag 2 juli tot zondag 4 juli.

Klein kamp

De Jongleeuwkes, Leeuwkes en Vernieuwers gaan op klein kamp van maandag 5 juli tot zondag 11 juli.

Groot kamp

Voor de Jongknapen, Knapen, Jonghernieuwers, Vernieuwers en Hernieuwers gaat het groot kamp door van zondag 18 juli tot woensdag 28 juli. Voor Vernieuwers en Hernieuwers die ook meegaan op voor- en/of nakamp, begint het kamp op donderdag 15 juli en loopt het tot zaterdag 31 juli.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie ons steeds via mail bereiken.

Hopelijk kijken jullie even hard uit naar het kamp als wij!