Tovenaar Huffelpuf & Agent Popo

Dag lieve kinderen, zoals jullie ook in onze filmpjes hebben kunnen zien, hebben 2 van onze helden jullie hulp nodig. Zowel tovenaar Huffelpuf als agent Popo hebben jullie nodig om doorheen Zwijndrecht of Burcht letters te gaan zoeken. Oftewel om een missend woord uit de toverspreuk te verzinnen, oftewel om de geheime locatie van de boeven te achterhalen.

Jullie vinden hier ook een afbeelding met daarop de 8 locaties waar jullie telkens een tip naar een letter kunnen vinden (de letter is altijd vlakbij de tip/dat blad verstopt). De tips staan op bladen die je dus wel moet laten hangen voor de volgende! Waar de bladen hangen, kan je ook op de foto’s zien, zodat je daar toch al niet naar moet zoeken.

Dus, neem zeker een pen & papier mee of iets anders om onderweg de letters op te schrijven. Als tip kunnen we ook alvast verklappen dat de kleur van de letters misschien ook wel belangrijk is ;). Voor geen enkele letter/tip moet je in de speeltuintjes zijn, die zijn afgesloten dus ga daar ook vooral niet piepeloeren/spelen!

Belangrijk is wel dat je de zoektocht naar de letters wel alleen met jouw huisgenoten doet, we leven nog steeds in quarantaine dus ga gerust met je familie op stap maar niet met allemaal vriendjes & vriendinnetjes (daarvoor zullen we nog ietsje langer moeten wachten). Je kan zelf ook kiezen in welke volgorde je de plaatsen doet, nadien ga je hoe dan ook moeten puzzelen met de letters 😉

Als jij alle 8 de letters hebt verzameld, kan je naar onze site gaan, naar de speciale url: www.ksazwijndrecht.be/ (hier jouw woord van 8 letters). Op die site kan je jouw naam ingeven en dan kunnen wij binnenkort stoefen wie van jullie de tocht tot een goed einde heeft kunnen brengen. Je hebt ongeveer 2 weken de tijd om alle letters te verzamelen. Dan halen we de bladen pas terug op. Dus je hoeft je niet te haasten. Je kan alle letters in 1 wandel-/fietstocht verzamelen of verspreid over de komende 2 weken, wat jij het makkelijkste / leukste vindt.

Voorbeeld: als het woord appeltaart is, kan je gaan naar: www.ksazwijndrecht.be/appeltaart . Vanaf dat je een pagina krijgt en geen foutmelding, weet je dus dat jouw woord correct was!

Wij zijn alvast benieuwd of jij het tot een goed einde kan brengen. Je kan zelf kiezen of je de tocht door Burcht doet of die in Zwijndrecht (of misschien wel allebei?)

Groetjes van op afstand & veel succes,

Jullie allerliefste digitale leiders.