Corona update

Beste ouder(s) en sympathisanten,

Onze vergaderingen op zaterdag tussen 14u tot 17u zullen niet doorgaan tot minstens 3 April. De gezondheid van de leiding en leden komt op de eerste plaats, en we hopen dat we dankzij deze maatregelen snel terug kunnen ravotten op zaterdagnamiddag!

Ook voor onze jaarlijkse wafelverkoop heeft dit enkele concrete gevolgen. Omdat de wafeltjes al besteld en betaald zijn zal de wafelverkoop doorgaan, maar op een andere manier. We zullen niet meer aan de deur verkopen en kijken naar andere kanalen. We gaan in ieder geval jullie steun meer dan ooit nodig hebben! Verdere info over de wafeltjes volgt snel!

Indien er nog een update komt in verband met onze werking zullen wij dit via https://ambrassade.be/nl vernemen. Vervolgens zullen wij de concrete informatie doorspelen wat dit inhoudt voor KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht.

Veel warme groeten,

De leiding van KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht