Inschrijvingen kampen 2019

Het is bijna zover. De tijd van aftellen naar het kamp is al ingegaan. De leiding komt op huisbezoek, de daghets worden verdeeld en de laatste schooldagen verstrijken. Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor de kampen. Schrijf je zeker in voor 24 juni, en jouw vakantie wordt onmiddellijk drie keer leuker! De inschrijvingen zijn gesloten. Mocht er toch nog iets veranderen aan uw inschrijving, gelieve te mailen naar opkamp@ksazwijndrecht.be


Inschrijvingen BBQ Groot Kamp 2019

De inschrijvingen voor de BBQ zijn gesloten. We zijn er ons van bewust dat de kampdaghets van de ZOK veel te laat zijn bezorgd. Mocht jij dus als ZOK de uitnodiging veel te laat hebben gekregen en graag toch nog willen aanschuiven, stuur dan (liefst zo snel mogelijk) een mailtje naar opkamp@ksazwijndrecht.be!