LOL-dag

Op 20 oktober was het weer zover. Na jaren van afwezigheid was er dit jaar weer een LOL-dag, georganiseerd door het oudercomité en KSA. De bedoeling was dat de Leden, opgesplitst in 3 groepen, het opnamen tegen de Ouders en hun Leiding in 3 spelen. De tijgerkes en jongleeuwkes mochten de spits afbijten en speelden dassenroof. Hierna lieten de leeuwkes en jongknapen zien hoe echte zeelui een zeeslag aanpakken bij het spel torpedo en tenslotte namen de knapen, jonghernieuwers en vernieuwers het op tegen hun leiding en de ouders bij koningen.

Het was een spannende strijd, maar natuurlijk kan er maar een team het beste zijn. De ouders en leiding hebben goed geprobeerd, maar het overtal van de leden was gewoon te groot. De ouders werden na een meer dan verdienstelijke poging tweede, de leiding eindigde troosteloos als laatste.

Na de spelen was het uiteraard ook tijd om iets te eten. Hiervoor werden pannenkoeken gebakken door het oudercomité, de vernieuwers en de hernieuwers. Zo werd een leuke dag ook nog eens lekker afgesloten!