Wafelverkoop 03/03

 

Beste leden, ouders en sympathisanten

Net als vorige jaren gaan we ook dit jaar de straat op om wafeltjes te verkopen. We verkopen chocolade- en vanillewafeltjes. Met de opbrengst van de verkoop kunnen we dan kamp- en crea-materiaal aankopen. Een doos bevat 700 gram wafeltjes en we verkopen deze voor 5 euro. Op 3 maart vanaf 9u ’s ochtends gaan we in de straten van Zwijndrecht wafeltjes verkopen.

We verwachten iedereen op zaterdag 3 maart om 9 uur in uniform aan de KSA-lokalen. Wie ’s ochtends toch iets belangrijkers te doen heeft, kan ’s middags altijd aansluiten.

Om de mensen die op deze dag niet thuis zijn of die niet in Zwijndrecht wonen (oma, opa, bomma, bompa, meter, peter, vrienden, vriendinnen, … ) eveneens van onze lekkere wafeltjes te laten genieten, hebben wij jullie hulp nodig. Bestellen kan via mail op penningmeesters@ksazwijndrecht.be, of via het strookje aan de brief (afgeven aan je leiding of in de brievenbus van KSA Zwijndrecht steken).

De wafeltjes kunnen op zaterdag 3 maart opgehaald (& betaald) worden aan de KSA-lokalen.

De beste verkoper van elke ban krijgt 2 filmtickets van cinema Rubens in Zwijndrecht. 

De leiding