Mosselsouper 21 oktober 2017

Op zaterdag 21 oktober 2017, zowel ‘s middags als ‘s avonds, organiseert KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht naar jaarlijkse gewoonte een groot mosselfestijn. Ons eetmaal vindt dit jaar weer plaats in woon- en zorgcentrum de Regenboog, Regenbooglaan 14.

‘s Middags zijn jullie allemaal welkom tussen 12u00 en 14u00, en ‘s avonds kunnen jullie komen eten tussen 17u30 en 20u30. Omdat niet iedereen graag mosselen eet, voorzien we een alternatief menu, namelijk heerlijke spaghetti. Ook aan de vegetariërs onder ons wordt gedacht, want voor hen is er een vegetarische pasta. Als afsluiter krijgt u nog een lekker dessertje. Per volwassen persoon vragen wij 20 euro voor het mosselmenu (met friet of brood), en 13 euro voor de spaghetti. Per kind is het 15 euro voor het mosselmenu (met friet of brood) en 10 euro voor de spaghetti. Bij elke menu krijgt u een glaasje cava voor de volwassenen of een glaasje fruitsap voor de kinderen.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 14 oktober 2017 (dus doe het vandaag!) door het gepaste bedrag te storten op rekeningnummer BE06 1030 4079 3622 met vermelding van uw naam, of u ’s middags of ’s avonds komt eten, het aantal mosselmenu’s (MVB: mosselen volwassene met brood; MVF: mosselen volwassene met friet; MKB: mosselen kind met brood; MKF: mosselen kind met friet) en het aantal alternatieve menu’s (SV: spaghetti volwassene; SK: spaghetti kind; VSV: vegetarische spaghetti volwassene; VSK: vegetarische spaghetti kind) die u bestelt.

Om uw bestelling compleet te maken vragen we u vriendelijk om ook onderstaand inschrijfstrookje in te vullen en te deponeren in de brievenbus van Seppe Peeters of te mailen naar mosselsouper@ksazwijndrecht.be.

Het inschrijvingsstrookje kan u alvast hier vinden.

Seppe Peeters,
Molenstraat 111
2070 Zwijndrecht