Startdagen

Hoi KSA’ers

Na een korte pauze is het weer zo ver. KSA begint weer en dat vieren we op 16 en 23 september met onze startdagen. Omdat het altijd toffer is om spelletjes te spelen met klasgenootjes en andere vriendjes of vriendinnetjes, nodigen wij jullie uit om hen allemaal mee te nemen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd ! Zaterdag 16 september en zaterdag 23 september is iedereen welkom van 14 uur tot 17 uur aan de KSA lokalen die zich in de Richard Orlentstraat 43 bevinden.

Vanaf 16u30 zijn alle ouders welkom voor een hapje en een drankje, rond te kijken in de verloren voorwerpen, terug te blikken naar de onvergetelijke kampen, uniformen te kopen en al eens kennis te maken met de nieuwe leiding van hun kind. Het ideale moment om al je vragen te stellen.

Groetjes en tot dan !